Хостел Пенев

Достъпен комфорт за краткосрочен и дългосрочен престой

Добре дошли!

Хостел Пенев отвори през юли 2017 г. Хостелът се намира в тих район, от запад граничи с малък парк, намира се на пешеходно разстояние от центъра на града и от много забележителности, само на метри от спирки на основния градски транспорт, магазини, кафенета, ресторанти, паркове и детски площадки. Ние се намираме само на 1.7 км. от автогарата и на 2.4 км. от ЖП гарата на града. Хостел Пенев разполага с 52 стаи, с общо 112 местна леглова база. Ние ви даваме възможност както за краткосрочен, така и за дългосрочен престой. Сградата на хостела е на 5 етажа, като достъпът до всички етажи се осъществява както по стълби, така и чрез асансьор.

1Асансьор
4Кухни
5Етажа
10Паркинг
52Стаи

Каква е нашата мисия?

Мисията на хостел Пенев е да се грижи за своите гости като им предоставя уютен престой в Стара Загора - осигуряваме семплост, чистота, удобство, системи за безопасност, грижа за природата и здравето на човека. Чрез локацията, която сме избрали, вие имате пешеходен достъп до централна градска част, комуникативност на местоположението и достъп до всички основни услуги, необходими за един приятен престой. Сред приоритетите ни е да ви даваме най-достъпната цена за предлаганата услуга.

1. Култура

Нашето желание е да ви предоставяме едно приятно съчетание на хостел култура, при която целта е хората да общуват по-често и да се опознават по-лесно, с удобството на хотелското обслужване, при което може да постигнете вашето желано уединение.

2. Стаи

Ние ви предлагаме уютни стаи на хотелско ниво – 2/ 3 легла (спалня) във всяка стая, със самостоятелен санитарен възел, LCD телевизор, безплатен Интернет, интерактивна телевизия, двукрилен гардероб, качествени матраци, възглавници и завивки, бюра, столове и др. удобства.

3. Общуване

Местата, в които може да общувате активно са фоайето на хостела и напълно оборудваните кухни на всеки етаж, в които има и места за сядане. Скоро очаквайте да отвори и ресторант с градина.

4. Район

Хостелът се намира в тих район, от запад граничи с малък парк, намира се на пешеходно разстояние от центъра на града и от много забележителности, само на метри от спирки на основния градски транспорт, магазини, кафенета, ресторанти, паркове и детски площадки.